prikaz prve stranice dokumenta Senzorno - integrativno poticanje u regulaciji selektivnosti u prehrani kod djece s premećajem iz spektra autizma
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Senzorno - integrativno poticanje u regulaciji selektivnosti u prehrani kod djece s premećajem iz spektra autizma

Bosilj, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet

Citirajte ovaj rad

Bosilj, N. (2021). Senzorno - integrativno poticanje u regulaciji selektivnosti u prehrani kod djece s premećajem iz spektra autizma (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:158:011552

Bosilj, Nikolina. "Senzorno - integrativno poticanje u regulaciji selektivnosti u prehrani kod djece s premećajem iz spektra autizma." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:158:011552

Bosilj, Nikolina. "Senzorno - integrativno poticanje u regulaciji selektivnosti u prehrani kod djece s premećajem iz spektra autizma." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:158:011552

Bosilj, N. (2021). 'Senzorno - integrativno poticanje u regulaciji selektivnosti u prehrani kod djece s premećajem iz spektra autizma', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:158:011552

Bosilj N. Senzorno - integrativno poticanje u regulaciji selektivnosti u prehrani kod djece s premećajem iz spektra autizma [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet; 2021 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:158:011552

N. Bosilj, "Senzorno - integrativno poticanje u regulaciji selektivnosti u prehrani kod djece s premećajem iz spektra autizma", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:158:011552

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.